• We offer unmatched VoIP termination

  to providers, call centers and businesses worldwide
 • The ideal solutions for high-speed Internet

  access with guaranteed bandwidth
 • We offer professional Dedicated Servers

  and advanced Collocation solution for you
 • 1
 • 2
 • 3

Pakistan through Telecom Call Center

Dear valued customer,

Pakistan Mobile CLI cost is decreasing after decision of the court.

 

Pakistan Fixed                                                                    0.055 EUR

Pakistan Mobile Warid                                                       0.054 EUR

Pakistan Mobile Moblin/Others                                        0.055 EUR

Pakistan Mobile Telenor/Paktel (Zong)/Ufone                0.044 EUR

 

Feel free to get back to us in case further information is needed.

 

Regards,

Telecom Call Center Sales team

Un nou operator de reţele virtuale mobile a intrat pe piaţa din România

Lycamobile, operator de reţele virtuale mobile (MVNO), şi-a lansat operaţiunile în România, care a devenit a 18-a ţară din reţeaua internaţională a companiei, şi vrea să îşi mărească baza de utilizatori cu 25% la nivel global, în următoarele 12 luni, informează MEDIAFAX.

Românii vor avea posibilitatea să efectueze apeluri internaţionale pentru 1 eurocent pe minut, prin intermediul cartelelor SIM preplătite ale Lycamobile.

Circa 6-8 milioane de români trăiesc în afara ţării, între care 3,4 milioane în celelalte 17 ţări din reţeaua Lycamobile, se arată într-un comunicat al companiei, care citează date ale guvernului României.

În Marea Britanie, autorităţile de la Londra estimează numărul românilor la 130.000.

Interesul consumatorilor pentru servicii mobile preplătite este în mod tradiţional foarte puternic în România. În ţară există 12,9 milioane de utilizatori de cartele preplătite, comparativ cu 9,4 milioane de utilizatori de servicii prin abonamente.

Potrivit datelor Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, majoritatea apeluri mobile din România sunt efectuate de utilizatori ai unor cartele preplătite (54%), iar rata de penetrare a serviciilor mobile în România era de 111%, în iunie 2014, se menţionează în comunicat.

Fondată pentru a conecta prieteni şi familii din întreaga lume, Lycamobile a crescut rapid, pentru a deservi 12 milioane de clienţi la nivel mondial, inclusiv din Marea Britanie, Statele Unite şi Australia.

"Cu o cerere atât de ridicată pentru servicii preplătite, România a fost pasul natural pentru extinderea noastră internaţională. Lansarea pe această piaţă ne consolidează oferta în Europa şi ne permite să ajutăm milioane de oameni să beneficieze de apeluri internaţionale ieftine. Este prima noastră piaţă nouă în 2015, dar avem o serie de anunţuri pentru acest an, intenţionând să ne extindem baza de utilizatori cu 25%, a declarat preşedintele Lycamobile, Subaskaran Allirajah.

Lycamobile oferă servicii de date şi voce unor 12 milioane de clienţi din 18 ţări. În prezent, compania îşi extinde activităţile pentru a oferi o gamă largă de servicii financiare şi de călătorie, prin intermediul Lycamoney şi Lycafly.

Fondată în 2006, Lycamobile a avut în 2014 o cifră de afaceri de 1,5 miliarde de euro.

Lycamobile este prezentă în Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie şi SUA.

Lovitura pe piata Telecom! Orange si Telecom Italia negociaza fuziunea!

Cel mai mare operator de telefonie mobila din Franta, analizeaza posibilitatea de a inainta o oferta pentru a fuziona cu Telecom Italia. In urma acestei tranzactii, Orange Franta vrea sa-si consolideze pozitia pe piata europeana.

„Cred ca ar fi o tranzactie atractiva. Ne gandim la asta, dar momentan este doar o discutie interna”, a declarat Stephane Richard, directorul general al companiei franceze Orange.

Richard a precizat ca reprezentanti ai celor doua companii si-au prezentat punctele de vedere asupra unei posibile fuziuni, dar ca nu exista niciun fel de negociere intre cei doi operatori in acest moment.

Telecom Italia are o datorie de aproximativ 27 de miliarde de euro, evaluata ca nerecomandata pentru investitii, insa detine active valorose in Brazilia.

Piata telecomunicatiilor din Europa a inregistrat deja mai multe tranzactii mari, in conditiile in care companiile incearca sa-si consolideze pozitia si sa-si creasca profiturile. Anul trecut, tranzactiile in care au fost implicate companiile telecom in Europa au insumat 130 de miliarde de dolari, atingand cel mai inalt nivel din 2005 pana in prezent.

Mediafax

Information 06/February/2015

We want to inform you that today, 06/February/2015; the hours 23:30- until 00:30 Romania’s timezone, we will have a maintenance work in our network and also our servers.

In this period all our services will be inaccessible.

We also inform you that starting with the same hours we will change the IP from all our servers: 

 

- IP     188.247.252.182 will become  188.241.186.1

- IP     94.177.43.78  will become  188.241.186.2

 

Please take acknowledge and change the old IP with the new IP, beginning from the date mentionated in the upper of the file.

We apologize for the discomfort created.

For details you can contact us at anytime,

Thank you for the understanding!

Greetings from Telecom Call Center!

More Articles ...

 1. Modern VoIP Connect

Join Our Newsletter

Updates, upcoming, and great deals!

Who's Online

We have 9 guests and no members online